Beltestakk fra Telemark Tone lilla med bånd Beltestakk fra Telemark Tone lilla med bånd belte Beltestakk fra Telemark Tone lilla vest

Beskrivelse

Denne utsøkte beltestakken er en hyllest til kunst, håndverk og tradisjon, med røtter dypt plantet både i norsk og italiensk kulturarv. Vesten, som er kjernen av dette mesterverket, er sydd av førsteklasses italiensk silkeblandet fløyel i en rik, dyp lilla nyanse, importert direkte fra Italias fremste tekstilprodusenter.

På forkleet kan du se en blendende refleksjon av silke damask, nøye utvalgt fra en prestisjefylt leverandør i Como. I kontrast står det tradisjonsrike norske skjørtet, vevd av den mykeste ull drape fra Gudbrandsdalen.

Men hva ville et mesterverk være uten detaljer? Hver del av beltestakken er fint kantet, med elegante pyntebånd i blått og gult, alle hentet fra den eksklusive Tyrihans-kolleksjonen. Dette mesterverket er ikke bare en beltestakk; det er en skatt av moderne eleganse og tidløs design, en investering i håndverk som vil bli verdsatt i generasjoner.

Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk