• /
  • Tilleggstjenester fra oss

Tilleggstjenester fra oss

01
01.

Stylistkonsultasjon

Vi, som er eksperter på bunadsmote, kan si med tillit: "Det vakre med en bunadshistorie begynner med en velvalgt drakt!" For vår del gjør vi vårt beste for at hver kvinne/mann skal føle seg vakker, unik, glad og ivaretatt. Det er grunnen til at en stylistkonsultasjon i vår salong alltid er til din disposisjon og OBS! HELT GRATIS!

02
02.

Egen systue

Bunaderia har profesjonelle skreddere og motedesignere som vil korrigere alt til de minste nyansene, alt fra lengde, basert på hælens høyde, din høyde, holdning, til detaljert passform.

Omsøm bunad
03
03.

Delbetaling

Det er et spesialtilbud i salongen vår - nå kan drømmebunaden din kjøpes med avdrag: 0% overbetaling og betaling av balansen i deler i en periode på 3 til 5 måneder. For å motta avdragsplanen, må du ha passet og mobiltelefonen din med deg. Betingelser for avdragsplanen: I en periode på 3-4 måneder er den første betalingen 26% av kjøpesummen I en periode på 5 måneder er den første betalingen 30% av kjøpesummen

04
04.

Gratis levering

Vi leverer bunader hvor som helst i Norge! Du velger bunaden du liker på nettstedet, og på den angitte datoen vil du motta drømmebunaden din på den valgte adressen! For detaljer, kan du sjekke med administratorene våre, ved hjelp av telefonnummer som er angitt på nettstedet.

05
05.

Rensing

Feiringen har gått, og for å holde bunaden i sin opprinnelige form så lenge som mulig er det så viktig å bringe bunaden i perfekt form. For å gjøre dette kan du bruke tjenestene til salongen vår: om kort tid vil vi rense og dampe bunaden din, og den vil se ut som nytt!

Rensing av bunader
11
Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk

    Beltestakk