• /
  • Tilleggstjenester fra oss

Tilleggstjenester fra oss

01
01.

Stylistkonsultasjon

Vi, som er eksperter på bunadsmote, kan si med tillit: "Det vakre med en bunadshistorie begynner med en velvalgt drakt!" For vår del gjør vi vårt beste for at hver kvinne og mann skal føle seg vakker, unik, glad og ivaretatt. Det er grunnen til at en stylistkonsultasjon i vår salong alltid er til din disposisjon, uten ekstra kostnad.

02
02.

Egen systue

Bunaderia har profesjonelle skreddere og motedesignere som vil korrigere alt fra de minste nyansene, skjørtets lengde i forhold til hælen og din høyde og holdning. Alt som skal til for en detaljert passform.

Omsøm bunad
03
03.

Delbetaling

Delbetaling er et spesialtilbud i salongen vår - nå kan drømmebunaden din kjøpes med avdrag! Helt rentefritt med månedlige delbetalinger i inntil fem måneder. Eneste er at bunaden må være fullt betalt før den kan utleveres.

04
04.

Gratis levering

Vi leverer bunader hvor som helst i Norge! Du velger bunaden du liker på nettstedet, og på den angitte datoen vil du motta drømmebunaden din på den valgte adressen! For detaljer, kan du sjekke med konsulentene våre, ved hjelp av telefonnummer som er angitt på nettstedet.

05
05.

Rensing

Feiringen har gått, og for å holde bunaden i sin opprinnelige tilstand så lenge som mulig er det så viktig å vedlikeholde bunaden i perfekt stand. For å gjøre dette kan du bruke tjenestene til salongen vår: på kort tid vil vi rense og dampe bunaden din, og den vil se ut som ny!

Rensing av bunader
11
Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk