Beltestakk fra Telemark Agnete lilla skjorte Beltestakk fra Telemark Agnete lilla

Beskrivelse

Bunaden "Agnete" representerer ikke bare tradisjonell norsk kulturarv, men også en unik kombinasjon av moderne estetikk og tidløs håndverk. Hver eneste sting og detalj er resultatet av utallige timer med dedikert arbeid, noe som gjør at hver "Agnete" bunad er et eksempel på håndverk på sitt beste.
*
Materialene som brukes er av ypperste kvalitet, nøye utvalgt for å sikre at bunaden ikke bare ser vakker ut, men også vil vare i generasjoner. Skreddersydd til perfeksjon, gir den en følelse av komfort uten å gå på akkord med elegansen.
*
Området rundt Skien har en rik kulturarv når det kommer til tekstilproduksjon, og "Agnete" er et eksempel på denne stolte tradisjonen. Lokale håndverkere har vært involvert i alle trinn av produksjonen, fra utvalg av stoffer til de endelige broderiene, og deres kunnskap og ferdigheter skinner gjennom i det ferdige produktet.
*
Kundene våre forteller ofte at iført "Agnete" gir dem en sterk følelse av tilhørighet og stolthet. Den knytter dem til en lang tradisjon av norsk kultur, samtidig som den lar dem uttrykke sin egen individuelle stil. For mange er dette mer enn bare en bunad; det er en arv, et symbol på deres røtter og en feiring av norsk håndverkstradisjon.

Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk