Beltestakk fra Telemark Randi med broderier i røde farger Beltestakk Randi med broderier i røde farger Beltestakk fra Telemark Randi med broderier i røde farger skjorte Forkle Beltestakk Randi med broderier i røde farger

Beskrivelse

Den vakre beltestakken "Randi" er en visuell feiring av Norges rike kulturarv, presentert i en dyp, lidenskapelig rød farge. Denne spesielle nyansen av rødt er valgt med omhu, for å fremheve den unike skjønnheten og håndverkskunsten som preger denne tradisjonelle norske drakten. For dem som allerede har et hjerte som banker ekstra sterkt for rødtoner, vil "Randi" være en ren drøm.
*
Hver del av denne bunaden forteller en historie. Broderiene, som pynter denne stakken, er inspirert av rosemaling – en tradisjonell, norsk maleteknikk kjent for sine svungne linjer og detaljerte mønstre. Det sies at inspirasjonen til disse broderiene ble funnet på et gammelt, håndmalt skap skjult i en av Telemarks pittoreske og bortgjemte daler. Dette skapet, med sine intrikate detaljer, har tjent som muse for å skape en bunad som bærer med seg et stykke av historien.
*
Det er viktig for oss å bevare og fremheve det tradisjonelle i vårt håndverk. Derfor har vi kun våre mest erfarne brodører til å jobbe på "Randi". Disse kunsthåndverkerne har dyptgående kunnskap om de teknikkene som har blitt overført fra generasjon til generasjon, og de benytter denne ekspertisen for å sikre at hver stakk reflekterer den ekte essensen av norsk håndverk.
*
Bær "Randi" med stolthet, og la den være en bro mellom fortidens tradisjoner og dagens moderne stil.
*

Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk