Oslobunad hvit Oslobunad hvit Oslobunaden skjorte Oslobunaden skjorte side

Beskrivelse

Vi har enerett på den hvite Oslobunaden og har over 25 års erfaring med å produsere denne vakre bunaden. Produksjonen av hvite bunader er svært krevende, og vi er nødt til å stenge vår systue og vaske lokalene grundig før vi begynner produksjonen av bunaden. Med andre ord settes hele produksjonen av andre bunader på vent, og kun den hvite Oslobunaden produseres.

Derfor er siste frist for å bestille den hvite Oslobunaden midten av september før neste års vårens konfirmasjon eller 17. mai-feiring. Hvis du har konfirmasjon i september, er siste frist januar. Dette er for at vi skal få full oversikt over hvor mange bunader som skal broderes og monteres eksklusivt til våre kunder.

Hvis du ikke rekker tidsfristene, kan det godt hende at vi har klare utstillingsmodeller til salgs, men husk at hver jente har sin egen fasong og kroppsform, og kun skreddersydde varianter vil gi den mest luksuriøse følelsen av skjønnhet. Er det virkelig verdt å risikere å gå glipp av den perfekte drømmebunaden din? Bestill i god tid for å sikre deg den perfekte hvite Oslobunaden.

Oslobunad har mange nydelige tilbehør muligheter. Til Oslobunaden finnes det hårbånd, hårbøyle, cape og jakke. Vi synes at jakken til Oslobunaden er spesielt vakkert, den har en unik snitt og fasong som sitter helt fantastisk på kroppen.

Oslobunaden finnes også i Mørkeblå, Svart og Lyseblå farge.

Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk