Beltestakk fra Telemark blå Beltestakk

Beskrivelse

Materialet som ble brukt i livet er brokade uten broderi, men med bånd som dekorasjon. Deretter kantet vi vesten med burgunder fløyel. Burgund matcher veldig godt med blått, det kontrasterer veldig fint og får beltestakken din til å skille seg ut fra mengden med kun positive tanker om god stil og smak. Til de som ønsker å skille seg ut og liker luksuriøs pynt, kan sølvmaljer sys på vesten. Det vil nok øke prisen på bunaden, men samtidig vil denne pynten øke verdien av drakten som du skal bruke.

Stakken er laget av den beste tilgjengelige kvaliteten av ullstoff "Ulldrape". Med en glatt del foran er stakken tett rynket med rynketråder bak. Gjennom årene har vi utarbeidet vår egen hemmelige rynketeknikk som er så nær perfekt som den kan bli.

Skjorten presentert på bildet er laget av thailandsk silke, i gamle tider var det viktig å ha unike utenlandske stoffer på draktene og skjortene til dem. Broderiene på kragen, mansjettene og brystet er laget med korsstingteknikken, som er det mest populære valget. Det finnes flere typer korssting tettheter - store, mellomstore og små, det er på samme måte som piksler på skjermen, desto mindre de er, desto bedre og mer detaljert bilde får du. Så vi opererer kun med det som kalles mikro/små korssting og det er svært krevende arbeid - men siden vi lager produkter som du vil bruke og ha glede av, kan vi ikke tillate oss å bruke noe som ikke er det beste som finnes.

Det er to alternativer for yttertøy. Den enkleste varianten er et ullsjal som er enkelt å lage, som er lett å bære, som er varmt og er derfor ofte førstevalget ved kjøp av beltestakken. Jakken som er laget for beltestakken er et mer komplekst plagg, som må skreddersys for å passe godt. Samtidig matcher broderiet på jakken fargene eller broderiet du har valgt til beltestakken. Alt i alt er begge variantene flotte, og du får mest for pengene uansett hvilken av disse variantene du velger. Jakken ser mye finere ut, men er dyrere enn et vanlig sjal, og det er kun du som bestemmer om du ønsker å se best ut med jakken når du allerede har investert i den fine beltestakken din.

Rike nasjonale tradisjoner i Telemark går over på sølvsmykkene på samme måte som bunader fra området. Det enorme utvalget av sølvsmykker som ble laget eksklusivt til beltestakkene er helt eksepsjonelt og unikt. Det er ikke et eneste sted i Norge eller verden som har et så bredt tilbud av komplette sølvsmykker til drakter, og det er ikke bare variasjonen som imponerer, men også kvaliteten på disse. Du kan enten finne smykkene som er ganske billige og enkle, eller du kan finne smykkene som er håndlaget av de beste norske gullsmedene med hemmelige teknikker som ingen andre kan gjenta.
Du kan finne flere beltetaker her .
I tillegg kan du finne Norges største utvalg av beltestakker hos vår premiumleverandør
Monark-club

Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk