Beltestakk fra Telemark Mariyka i lilla farger bunaderia Beltestakk fra telemark i lilla

Beskrivelse

Bunaden "Inez" er mer enn bare et antrekk; den er en blanding av Norges historiske dybder og moderne design. Hver detalj og hvert sting avslører timer med lidenskapelig innsats, noe som bekrefter at denne bunaden er et mesterverk av håndverk.
*
Vi bruker kun de fineste materialene for å sikre at bunaden ikke bare tar pusten fra deg ved første øyekast, men også tåler tidens tann. Når man bærer "Inez", føler man seg komfortabel, samtidig som man stråler av klasse.
*
Skien-området er kjent for sin dypt rotfestede tekstiltradisjon, og "Inez" er en hyllest til denne arven. Lokale eksperter har satt sitt preg på hvert trinn i fremstillingsprosessen, fra stoffvalg til det intrikate broderiet, og deres dedikasjon og kunnskap er tydelig i det endelige resultatet.
*
Mange av våre kunder deler at når de bærer "Inez", føler de en dyp forbindelse og stolthet over sin kulturarv. Denne bunaden er ikke bare et klesplagg; den er en bro til deres norske arv, en manifestasjon av personlig stil og en hyllest til landets tradisjonelle håndverk.

Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk