Løkenbunad Løkenbunad svart Løkenbunad

Beskrivelse

Liv

Bunadens stoff er tilgjengelig i hvit, sort eller blått, og kan velges enten i det klassiske toskaftede ullstoffet eller det populære og ettertraktede klede ullstoffet. Livet er utsmykket med delikate broderier på både forstykkene og ryggen, og holdes sirlig på plass av tre par elegante sølvhekter. Denne bunaden er et moderne mesterverk som fanger oppmerksomheten med sin blendende kombinasjon av tradisjon, stil og luksus.

Stakk

Stakken blir sydd i samme flotte stoff som livet, og har en bred og nydelig brodert kant med detaljer som speiler broderiet på forstykkene av livet. Den er elegant brettet med en naturlig eleganse og er sømløst festet til livet. Resultatet er en perfekt harmoni som skaper en imponerende helhet og setter prikken over i-en på bunaden.

Skjorte

Skjorten kommer enten i den klassiske hvite linen eller i en mer praktisk og trendy bomullsmateriale. Den er dekorert med vakre blomsterbroderier i hvitsøm på krage, mansjetter og langs halssplitten. Du kan selv velge om du vil ha en stående eller liggende kragestil. Skjorten blir elegant lukket med en sølje/sprette og mansjettknapper

Lukk

Bestill time

Her kan du bestille time for kjøp av bunad eller beltestakk